In de omgeving

Leuke uitjes

In de buurt
restaurants
500 km fietspaden
fietsen in de krimpenerwaard

Bezoek Oudewater

Oudewater bruist! Oudewater heeft prachtige monumentale pandjes, schitterende geveltjes, sfeervolle straatjes en een geweldig marktplein met horeca. Dus dwaal rond en geniet van al het moois dat Oudewater te bieden heeft!

Om de magie van Oudewater te ontdekken bezoek je de drie musea over touw, heksen en de stad, bekijk je al die mooie monumenten, slenter je langs de grachtjes, stap je een van de leuke winkeltjes binnen. Afijn, er is veel te doen en te zeker veel te zien.

16 km vanaf de Beijerscheweg.

Bezoek Gouda

Historische binnenstad met de bekende Goudse Kaasmarkt.

Wekelijks op Donderdag, wordt gestart vanaf 14 Apr 2022, tot en met 15 Sep 2022
Niet op 26 mei
Aanvang: 10:00 – Einde: 12:30

Maar Gouda is meer dan dat.  Ondek hier meer over Gouda

6 km vanaf de Beijerscheweg. Parkeren is makkelijk bij Klein Amerika. Een paar minuten lopen naar het centrum. 

Bezoek De Beijersche Schuur

 

Kies een heerlijke smaak boeren schepijsje op de Beijerscheweg bij deze originele boerderij met eigen Kaaswinkel en Theeschenkerij.

De Stolwijkse kaas van uw  ontbijt bij onze B&B wordt gemaakt door De Beijersche Schuur.  

Vergeet dus niet om een vers stukje kaas mee te nemen als u weer vertrekt naar huis om de herinnering nog even vast te houden. 

Adres : Beijerscheweg 12

 

fietsen in de krimpenerwaard

Bezoek Haastrecht

Wie door Haastrecht wandelt heeft echter geen enkel moment het gevoel op bezoek te zijn in een stad. Haastrecht is klein en aaibaar. Haastrecht is één van de mooiste dorpen van Zuid-Holland en van de Krimpenerwaard. Haastrecht ligt in dit gebied, dat tegenwoordig ook een gemeente vormt. De Krimpenerwaard heeft het sfeervolle van het platteland, maar ligt wel binnen korte reisafstand van steden zoals Gouda. De vele waterwegen door en rondom Haastrecht, de typische oude Hollandse gevels en de relaxte sfeer zorgen ervoor dat het dorp een populaire plek is om te wonen.

Ca 8 km vanaf de Beijerscheweg

Bezoek Schoonhoven

Schoonhoven is als Zilverstad bijna 700 jaar oud. Nadat de kasteelheren in de 14e eeuw opdracht gaven aan de eerste zilversmeden heeft de stad zich ontwikkeld tot een uniek centrum van zilverambacht, -industrie en -kunst.
In Schoonhoven vind je het nationale zilvermuseum, ‘s-werelds grootste collecties Nederland en Schoonhovens zilver en de enige zilvervakopleiding van ons land. Maar ook modern zilver in ateliers, galeries en werkplaatsen van goud- en zilversmeden verspreid over de oude binnenstad. Soms in karakteristieke eeuwenoude panden als onderdeel van een uniek cultureel erfgoed. 

ca 14 km vanaf de Beijerscheweg

Ontdek hier meer over Schoonhoven

Het Schapenschuurtje

Wil je een leuke fietstocht of wandeling vanaf onze B&B door Berkenwoude, via de Beijerscheweg , het centrum van Stolwijk en weer terug. 

Stop dan even bij Het Schapenschuurtje. Hier kun je even de dagelijkse sleur vergeten tijdens jouw wandel- of fietstocht door deze oer-Hollandse polder. Het is een plek naar ons hart. En hopelijk ook die van jou…

 

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op